Mijn keuze:

Ons Bedrijf

Asten Realty® is het grootste makelaarskantoor in het zuiden van Tenerife, Canarische eilanden, Spanje. Een team van 30 getalenteerde professionals die 14 talen spreken, 2 kantoren op toplocaties direct aan de “gouden mijl” in Las Americas en het 5-sterren Bahia del Duque gebied in Costa Adeje, de nummer 1 positie in de verkoop in de nationale ranglijsten van een Spaans vastgoednetwerk gedurende 3 opeenvolgende jaren, bieden wij de X-factor: lokale expertise, boutique service en 100% betrouwbaarheid. Gedurende de laatste jaren kozen 600 gezinnen Asten Realty® voor hun vastgoedbehoeften. In 2017 werden we aangesteld als lid van Leading Real Estate Companies of the World®, en werden we het enige en exclusieve agentschap in Tenerife, geselecteerd door deze organisatie die alleen door uitnodiging werd uitgenodigd. In 2018 hebben we MLS Tenerife opgericht: een business-to-business multi-listingdienst voor lokale makelaars om de samenwerking te vereenvoudigen en te optimaliseren. Asten Realty®, een bedrijf met een missie en een visie, zijn de makelaars bij uitstek als het gaat om een ​​vastgoedtransactie in het zuiden van Tenerife.

JURIDISCHE MEDEDELING: De woningen worden aangeboden op onze website zijn de beschikbaarheid in te stemmen. De blootgestelde informatie wordt aangeboden door derden, zijn slechts informatief en veronderstelde correct. Ons bedrijf is geen garantie voor de juistheid ervan. De aanbiedingen zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen, omissies en / of terugtrekking zonder voorafgaande waarschuwing markt.

Anton

Bericht van de Broker

Wanneer mensen vragen wat ik doe voor de kost, zeg ik dat het mijn taak is om mensen gelukkig te maken. Onroerend goed is een van de meest lonende bedrijven op het gebied van klanttevredenheid en positieve emoties. Een beslissing voor het leven van velen, een instrument van financiële diversificatie voor anderen. Een goed uitgevoerde vastgoedtransactie is de bron van vertrouwen en inspiratie voor elke agent. Mijn inzet is om een perfecte vastgoedervaring te bieden met de gewenste resultaten.

ASTEN werd een referentie in het zuiden van Tenerife in 2013 toen we een bestaand succesvol agentschap, Century21 franchisekantoor op de Canarische Eilanden, hebben omgeschakeld. Benoemd tot verkoopkantoor nummer 1 gedurende 3 opeenvolgende jaren in de nationale ranglijst van Century21 Spanje in 2014, 2015 en 2016. Onze zakelijke praktijk is om een model te nemen en te verbeteren. Als onafhankelijk bedrijf sinds juni 2017 overtreffen we de prestatienormen. We hebben een bedrijfsmodel ontwikkeld dat opmerkelijke resultaten heeft geboekt op het gebied van klantenservice en productiviteit. We werven het beste talent aan en de persoonlijke groei van onze teamleden zorgt ervoor dat het bedrijf groeit en verbetert. De toewijding tot uitmuntendheid en de onberispelijke reputatie hebben ons toegelaten tot de prestigieuze lijst met toonaangevende vastgoedbedrijven van de wereld – Leading Real Estate Companies of the World® sinds 2017. We hebben een International Property Award ontvangen als het beste makelaarskantoor op de Canarische eilanden in 2019 – 2020 & 2022 – 2023.

Wat onderscheidt ons van anderen? We hebben een waardepakket gecreëerd voor onze klanten. Ons doel is om een woning in de kortst mogelijke tijd te verkopen, en onze missie is om het buy-sell-proces om te zetten in een leuke en stressvrije ervaring voor alle partijen. We hebben een aangepast marketingplan ontworpen voor elk van onze eigenaren. Weinig agentschappen investeren evenveel in vastgoedontwikkeling en portfoliobewustzijn als Asten Realty®. We komen onze beloften na en doen wat nodig is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Het waardepakket voor ons team is een ander fundament van het bedrijf. Op hoog niveau worden de trainingen gegeven aan elk lid van het team, evenals coaching- en zakelijke coachingsessies voordat met klanten wordt begonnen. Dit alles wordt aangeboden door Asten Business School of Real Estate, die we in 2016 hebben gelanceerd. Driemaandelijkse onderscheidingen, jaarlijkse prijzen en andere motivaties moedigen het team aan elke dag te verbeteren en hun kennis te delen. Het bedrijf betaalt tot 65% commissie op de verkoop, dat creëert partner-tot-partner relaties binnen het bedrijf en maakt Asten Realty® absoluut de beste plek om te werken voor elke agent. Zonder twijfel is Asten Realty® een van de beste plaatsen om te werken voor een makelaar in het zuiden van Tenerife.

Voeg daaraan toe dat uw transactie wordt gedaan op een van de beste plaatsen op aarde – Tenerife – en u zult weten waarom onze klanten het gelukkigst zijn!

Met vriendelijke groeten,
Anton Sorokko